I Am the Pretty Thing That Lives in the House 2016 Celý Film Online CZ

“I Am the Pretty Thing That Lives in the House” je temný, atmosférický hororový film. Hlavní hrdinka se postupně stává obětí zlého ducha. Dům, ve kterém žije, si žádá svou daň. Každý krok vede ke zděšení a strachu. Film je jako noční můra, kterou nemůžete uniknout. Skrze krátké, odpovídající věty nesmrtelný mistr napíná nervy diváků a přivádí je na pokraj hrůzy.

I Am the Pretty Thing That Lives in the House obrázek

KLIKNĚTE ZDE🡇🡇🡇✅_I Am the Pretty Thing That Lives in the House 2016 Celý Film Online_

Recenze

Hledáte temný, ošklivý film, který vás doslova pohltí a nenechá vás spát? Pokud ano, pak se určitě nezapomeňte podívat na snímek “Jsem krásné bytostí, která žije v domě” (I Am the Pretty Thing That Lives in the House), který vyvolal ve světě filmu neuvěřitelný rozruch.
Tento hororový thriller z roku 2016, režírovaný Ozzym Ingersemollou, je naplněn temnotou a tajemstvím. Svou jedinečností okouzlil diváky po celém světě. Zůstává stát před zraky celého publika jako hrozivá připomínka toho, že ne všechny krásné věci jsou takové, jak se na první pohled zdají.

Příběh filmu se odehrává v osamoceném venkovském domku obklopeném lesy. Mladá zdravotní sestra Lily (hraje ji Ruth Wilson) dostane práci péče o starší pisatelku Iris Bloomovou (Paula Prentiss). Přestože je pro ni práce slibnou příležitostí k zajištění si finanční stability, brzy začne objevovat temné tajemství skryté za zdmi tohoto domu.

Celý film je protkán napětím a tajemstvím. Děj se příliš nevymyká z jiných hororových filmů, ale atmosféra a působivá kamera dodávají tomuto snímku jedinečný náboj. Scéna po scéně divákovi vstupuje pod kůži a díky tichu a pozvolnému tempu se mu nabízí dostatek prostoru pro samostatné interpretace.

Herecké výkony jsou další silnou stránkou tohoto filmu. Ruth Wilson ve své roli zazářila jako mladá, naivní sestra, kterou postupně ovlivňuje ponurá atmosféra domu. Její citlivé vystoupení spolu s odvahou Paula Prentiss s jejím mrazivým portrétem Iris Bloomové dodávají celému snímku na uvěřitelnosti.

Skóre filmu, komponované Williamem Huttem, dokonale ladí s temnou atmosférou snímku. Melodie se stávají součástí příběhu samotného a posouvají ducha diváků do hlubin trýznivých emocí, které se skrývají mezi řádky.

Popularita “Jsem krásné bytostí, která žije v domě” překročila hranice kinematografie a zanechala hluboký dojem na divácích. Snímek byl oceněn několika cenami, včetně nejlepšího zvuku a skóre. To vše svědčí o tom, že se jedná o film, který si zaslouží být objeven a vybrat se s ním na temnou cestu do nitra lidské mysli.

Natáčení tohoto filmu probíhalo především ve státě Massachusetts v USA. Živelný les obklopující dům působí jako další postava a přispívá k celkové atmosféře hororu.

Divadelní publika i kritici se shodují na tom, že “Jsem krásné bytostí, která žije v domě” poskytuje důležitý přísun nového vzduchu do žánru hororových filmů. Jeho hloubka a surrealistický nádech zpochybňují běžné stereotypy a nutí diváky zamyslet se nad tím, co je skutečné a co pouze iluze.

Reakce diváků na tento snímek jsou rozpolcené. Někteří se cítí posedlými jeho temnotou, zatímco jiným připadá příliš pomalý či nepřístupný. Nicméně toto je právě ta síla “Jsem krásné bytostí, která žije v domě” – nejde o film, který je přístupný širokému průměru, ale skrývá v sobě hloubku a prohloubený smysl.

Snímek byl také hodnocen za svou kameru. Zvláště při scénách, ve kterých se záběry mísí s hlasy postav, dosahuje film hypnotizujícího efektu.

Kritika na tento hororový thriller byla rozporuplná. Někteří chválili jeho originalitu a atmosféru, zatímco jiní kritici upozorňovali na nedostatek rychlého tempa a uzavřenost děje. Nicméně i mezi negativními recenzemi se najdou zdůraznění nezapomenutelných momentů tohoto filmu.

V kinematografii je nevyhnutelné setkat se s negativními reakcemi. Snímek “Jsem krásné bytostí, která žije v domě” byl kritizován zejména za své pomalé tempo a ponurou atmosféru, která některým divákům připadala nepřístupná.
Přestože určité negativní reakce existují, vyšší počet hlasů diváků i kritiků potvrzuje hodnotu tohoto filmu.

Tvůrci snímku zaručují jedinečný zážitek plný napětí, tajemství a strachu. “Jsem krásné bytostí, která žije v domě” je hororový thriller, který se nebojí zkoumat temné nitro lidské duše a nabídnout něco více než obyčejný horor.

Snímek je jako skutečná umělecká díla, kde každý detail má svůj smysl a přispívá k celkovému dojmu. Kamera, střih i herecké výkony jsou precizně zpracovány tak, aby diváka vtáhly do svého tajemného světa.

Nezáleží na tom, zda jste milovníky hororů či nikoli – tento film vám nabídne jedinečný zážitek. Připravte se na to, že uvidíte něco nového. “Jsem krásné bytostí, která žije v domě” odhaluje temnotu skrytou za zdmi a odkrývá vrstvy strachu v sobě samotném. Buďte připraveni na to, že nebudete schopni odtrhnout oči od plátna a že váš spánkový režim možná chvíli utrpí po setkání s touto temnotou.


Obecná Informace

I Am the Pretty Thing That Lives in the House 2016 Celý Film Online

  • Premiéra : 2016-09-10
  • Délka : 89
  • Žánry : Drama, Horor, Mysteriózní
  • Hlavní role : Ruth Wilson as Lily, Paula Prentiss as Iris Blum, Bob Balaban as Mr. Waxcap, Lucy Boynton as Polly Parsons, Brad Milne as Edward Bird
  • Tým : Eyde Belasco as Casting, Jeremy Reed as Production Design, Oz Perkins as Director, Oz Perkins as Writer, Robert Menzies as Producer
  • Popularita : 10.301
  • Rozpočet : 0
  • Tržby : 0
  • Produkční společnost : Eggplant Pictures, Paris Film, Zed Filmworks
  • Souhrn :
  • Tagline :

Reference